norsk hundehvisker

Send forespørsel om VIP-trening herDette er for deg som føler at tiden ikke strekker til for å gi hunden den treningen den behøver. Norsk Hundehvisker kan trene hunden din for deg med treningsopplegg tilpasset din hund og din rutine.

 

Man starter med en konsultasjon hvor vi kartlegger ditt og hundens behov, og legger så opp en treningsplan basert på dette. En av våre hundehviskere vil da komme hjem til deg og hente hunden din til avtalt tid for så å gå igjennom grunntreningen som hjelper hunden din til å takle utfordringer som den kan synes er vanskelig. Da får man en rolig og balansert hund som vet hvordan den skal oppføre seg i gitte situasjoner.

Så settes det opp et treningsopplegg der våre teknikker blir overført til deg som eier slik at hunden ser på deg som en trygg og god leder.

 

Antall timer blir basert på hvilke problemstillinger hunden din har, og vi gir deg et estimat på dette i forkant av treningen.Etter første konsultasjon får man et prisoverslagDe fleste av kundene våre som benytter seg av dette har kommet i en livssituasjon der tiden ikke strekker til for å gi hunden den grunnleggende treningen den behøver for å takle hverdagsutfordringene.

I hvert enkelt tilfelle blir det gitt prisoverslag basert på hvor mange problemstillinger hunden din står overfor og trenger hjelp med. Det kan være alt fra aggressjon og nervøsitet til hverdagslydighet, og selvfølgelig er ingen problemer for store.

Norsk Hundehvisker har også dyrlege tilgjengelig som kan konsulteres hvis man tror det ligger en sykdom til grunn for oppførselen, i slike tilfeller kan man bli referert videre til fra vår dyrlege til egnet spesialist.

 

For de som har mulighet er det alltid best å stå for treningen selv med bistand fra profesjonelle.

 

Se gjerne på statistikken over våre og våre kunders resultater her.Prisnivå

Prisnivået vil bli estimert ut av hvor mange problemstillinger hunden står overfor og antall timer Norsk Hundehvisker mener er nødvendig for treningen.

Andre treningsformater

Hjemmekonsultasjon

På en hjemmekonsultasjon kommer Norsk Hundehvisker hjem til deg og trener hunden din i dens hjemmemiljø med fokus på spesifikke utfordringer knyttet til der den bor.

 

For mer informasjon, se vår hjemmekonsultasjonsside.

Privatkonsultasjoner

Privatkonsultasjoner avholdes hos oss, og her får man innholdet i en vanlig hjemmekonsultasjon med én dedikert trener. Vi gjør oppmerksom på at det kan være flere kunder samtidig.

 

For mer informasjon, se vår privatkonsultasjonsside.

Kurs og events

Tren sammen med 9 andre deltakere og 3 trenere, med individuell oppfølging underveis. Våre kurs/events holder vi rundtomkring i landet. hvis du ønsker et event i nærheten av deg, så kan du fylle ut skjemaet nederst på forsiden og nominere din nærmeste by for vårt neste event.

 

For mer informasjon, se vår kurs og eventside.

HVA KUNDENE VÅRE SIER