Garanti - Norsk Hundehvisker
16161
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16161,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18102
Hundehvisker garantiEn av våre grunnprinsipper er at du som kunde skal få den hjelpen du trenger med et treningsopplegg tilpasset din hund basert på evaluering gjort av våre trenere. Vi garanterer at en av våre trenere kan vise deg hvordan du kan få bukt med problemstillingen du står ovenfor. Og med praktisk trening og veiledning viser de deg hvordan du kan benytte øvelsene for å trene videre med din hund.

Hvis det viser seg at våre trenere ikke klarer å vise deg en løsning på utfordringen, slipper du å betale for timen, og reisetillegget, uansett hvor i landet du bor. Det garanterer vi.

Hvis våre trenere er mer enn 10 minutter forsinket til timen, vil du bli oppringt og få en estimert ankomsttid.

Alle våre trenere er uniformert og har ID-kort.1_support

Support

Hvis det er noe du er usikker på med treningsmetodene etter endt kurs eller time, kan du kontakte oss. Dette kan du gjøre i hele hundens levetid uten ekstra kostnad.

2_pa_kurs

På kurs

På våre kurs får du inviduell hjelp og praktisk gjennomgang av alle øvelsene fra våre trenere. På kursene bruker man de andre deltakerne som partnere i treningen

På våre arrangementer har vi ingen form for introduksjon av deltakere eller utfordringene de har. Dette gjør at du som deltaker kan slappe mer av under treningen og få en bedre opplevelse av kurset. Våre trenere kommer bort til hver enkelt deltaker for å få den informasjonen de trenger, og har man spørsmål, så kan man henvende seg direkte til en av de.

3_kjenner_hunden

Noen som kjenner din hund

Når du kontakter oss, kan du oppgi datoen for kurset eller hjemmekonsultasjonen, da vil du få hjelp av de samme trenerne som hjalp deg og som kjenner hunden din.

Dette håper vi skal kunne gi deg en større trygghet og en lettere kommunikasjon med oss i Norsk Hundehvisker.

Helsekryss_liten

En av våre retningslinjer er at vi ikke trener syke hunder. Det er eiers ansvar å bedømme om hunden er skikket til trening eller ikke.
Norsk Hundehvisker forbeholder seg retten til å avbryte treningen hvis det viser seg at hunden har fysiske, eller psykiske, plager.
Din hund, ditt ansvar.

Les om vår policy rundt personvernsopplysninger herVi benytter betalingssystem fra iZettle og følger dermed deres retningslinjer for transaksjoner. Oppgjør for hjemmekonsultasjoner og privattimer skjer ved oppmøte. Listen over støttede kort er hentet fra iZettles nettsider.

Betaling for eventer skjer på arrangementssidene og følger leverandørens regler for transaksjoner og aksepterte korttyper. Oppgjør for kurs/eventer gjøres på forhånd.