forespørsel hundetrening

Her kan du sende forespørsel til oss om hjelp med din hund, enten du trenger hjemmekonsultasjon, privatkonsultasjon eller ønsker at vi skal gjøre litt av jobben. Vi tilbyr også adferdstest hvor vi kan kartlegge hvilke utfordringer hunden din eventuelt har og gi deg forslag på løsninger. Mer informasjon finner du på våre tjenestesider.

 

For informasjon om kurs og events kan du se vår kursside, sende oss en mail, eller fylle ut skjemaet i bunnen av siden for å nominere din nærmeste by til vårt neste event.

Send forespørsel

    Telefonnummer og mailadresse vil kun bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med denne henvendelsen og de eventuelle tjenestene du har bestilt.

    Hvis det haster eller du bare ønsker å komme i kontakt med oss kan du fylle ut skjemaet og sende det inn, men vi kan ikke garantere at vi kan gi deg et tidspunkt for konsultasjoner.

    Opplysningene du oppgir i dette skjemaet vil kun bli overgitt Norsk Hundehvisker og vil aldri bli delt til andre- og tredjepartsinteressenter. Opplysningene brukes for å kunne kontakte deg i forbindelse med timebestilling og oppfølging i sammenheng med tjenestene som blir tilbudt på disse sidene. Les mer om våre personvernsregler her.

    Vil du at vi skal arrangere kurs i din by?