forespørsel hundetreningVi lærer deg hvordan du kan bli en trygg og god leder, med færre kommandoer og styr rundt hundeholdet. Målet med treningsmetoden er at hunden skal bli bedre rustet til å forstå dine forventninger i gitte situasjoner. For eksempel, det er ikke hundens oppgave å hilse på alt på to eller fire bein eller passe på hele verden. Den skal søke kontakt hos deg og speile ditt reaksjonsmønster, eksempelvis, hvis du er rolig så vil hunden også forholde seg rolig.

Med våre metoder får man en hund som går pent i bånd, ikke maser når den møter andre hunder eller mennesker og som føler seg trygg når du forlater synsfeltet. Et godt lederskap gir en trygg og avslappet hund. Jo bedre lederskap, jo gladere følgesvenn har du med deg i hverdagen.

Man må forstå at det er viktig å dekke behovene til hunden med mosjon, grensesetting og belønning, og at sinne og frustrasjon ikke har noen funksjon i hundens liv – da fremstår du bare som en usikker leder, og ingen dyr følger usikre ledere. Når du får vår “verktøykasse” til å løse daglige problemer, blir balansen mellom deg og din hund mye bedre. Tvang og avstraffelse gjør bare vondt verre. Gjensidig respekt og forståelse gir de beste resultatene.

Flere kunder har fått beskjed fra andre trenere, dyrleger m.f. at det ikke finnes en løsning for deres hund, men vi har ennå til gode å møte en hund vi ikke har kunnet hjelpe.

Det kan noen ganger ta lengre tid enn en enkeltkonsultasjon, men vi gir oss ikke før problemet er løst. Det er samme hvilken rase eller hvilket problem det gjelder, vi sier aldri nei til utfordringen. Hunden er aldri for gammel til å lære, og hundens eget språk brukes i opplæringen.

Vår erfaring er at mange tror at de har en aggressiv hund, mens det i de fleste tilfeller viser seg å være nervøsitet og/eller usikkerhet. Med godt lederskap fra en trygg eier så vil selv den tøffeste hissigproppen roe seg ned.

Kurs i hverdagslydighet og privatkonsultasjoner

Vi holder  kurs i hverdagslydighet samt privatkonsultasjoner på Stall og Kennel Torefjell i Ullensaker.FINN TID FOR PRIVATKONSULTASJON