Tjenester - Norsk Hundehvisker
16066
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16066,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.5,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18102
H
ar du nettopp skaffet deg valp? Eller har familiens beste venn nå blitt gatas skrekk?

I oversikten finner du en rekke ulike kurstyper tilpasset de problemstillingene hundeeiere flest opplever. Og skulle du være usikker på hva du trenger så hjelper vi deg gjerne med å finne frem til hva som passer best til deg og din beste venn.

Vi hjelper alle raser, i alle aldre.
Og hos oss er ingen problemer er for store.

Valpekurs

Valpekurs er for deg som nettopp har skaffet deg ny valp og ønsker hjelp til å få en god start på livet som hundeeier.

Unghund

Føler du at det er på tide å få litt struktur på bestekameraten? Her tilbyr vi en generell pakke som gir deg verktøyet du trenger for å unngå dårlige vaner.

Hverdagslydighet

Hverdagslydighet gir deg spesifikke øvelser som vil hjelpe deg å få orden på å møte andre hunder, gå pent i bånd, bjeffing på døra, med mer.

Hjemme-konsultasjon

Norsk Hundehvisker kommer hjem til deg og har fokus på resultatene du er ute etter. Vi viser at det virker i praksis og går igjennom øvelsene slik at du som eier behersker de.

La oss gjøre litt av jobben

Dette er for deg som føler at tiden ikke strekker til for å gi hunden den treningen den behøver. Norsk Hundehvisker kan trene hunden din for deg med treningsopplegg tilpasset din hund og din rutine.

Privat-konsultasjon

Du kommer til Norsk Hundehvisker hvor vi har fokus på resultatene du er ute etter. Vi viser at det virker i praksis og går igjennom øvelsene slik at du som eier behersker de.

Flere tjenester finner du lengre ned på sidenLurer du på våre resultater?Ønsker du mer informasjon om oss?

VISSTE DU AT…

Mange av hverdagsutfordringene kan løses med mosjon. Selv om hunder tilsynelatende trives med å ha et bedagelig liv så kan den bygge opp frustrasjon som den etterhvert må få utløp for. Og hunden din har lettere for å fordøye inntrykk og utfordringer når den går, for eksempel tur.

 

Diagrammet ved siden av viser en tommelfingerregel som du kan følge for å gi hunden den mengden aktivitet som den behøver.

 

Men hvis du føler at det ikke hjelper så tar du kontakt med oss, så skal vi selvfølgelig hjelpe deg.

For deg som vil gi valpen

din en riktig start

Konkret utfordring

Hvis hunden din fungerer fint i hverdagen men har kun én enkelt utfordring som du trenger hjelp med, så kan vi gå igjennom øvelser på kun denne problemstillingen med stort fokus på en løsning tilpasset dette.

Problemhund

Hvis hunden din har en adferd som er uakseptabel, som for eksempel agressive utfall mot mennesker/andre dyr, eller ekstrem nervøsitet, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning på utfordringene.

Adferdstest

Er du usikker på reaksjonsmønsteret til hunden kan vi foreta en adferdstest for å kartlegge hvilke utfordringer du står ovenfor og tilby deg treningsopplegg samt anbefalte retningslinjer for hunden din.Vil du at vi skal arrangere kurs i din by?