Tjenester - Norsk Hundehvisker
16066
page-template-default,page,page-id-16066,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-template-full-width,elementor-kit-18102,elementor-page elementor-page-16066
H
ar du nettopp skaffet deg valp? Eller har familiens beste venn nå blitt gatas skrekk?

I oversikten finner du en rekke ulike kurstyper tilpasset de problemstillingene hundeeiere flest opplever. Og skulle du være usikker på hva du trenger så hjelper vi deg gjerne med å finne frem til hva som passer best til deg og din beste venn.

Vi hjelper alle raser, i alle aldre.
Og hos oss er ingen problemer er for store.

Hverdagslydighet

Hverdagslydighet gir deg spesifikke øvelser som vil hjelpe deg å få orden på å møte andre hunder, gå pent i bånd, bjeffing på døra, med mer.

2.600.-

Oppfølgingskurs

For deg som har vært på kurs hos oss før og trenger en oppfriskning med individuell oppfølging tilpasset hundens nivå og utfordring.
På kurset er det opptil 10 deltakere og 2 trenere som hjelper deg og hunden din gjennom diverse øvelser og teknikker.

1.900.-

Spesialkurs

For deg som har en hund med spesifikke utfordringer som foreksempel , utagering mot andre hunder, biting og nervøsitet. Dette kurset varer i 3 timer og du får individuell hjelp fra flere erfarne hundetrenere.

3.900.-

Hjemme-konsultasjon

Norsk Hundehvisker kommer hjem til deg og har fokus på resultatene du er ute etter. Vi viser at det virker i praksis og går igjennom øvelsene slik at du som eier behersker de.

13.000.-

Lurer du på våre resultater?

Ønsker du mer informasjon om oss?

VISSTE DU AT…

Mange av hverdagsutfordringene kan løses med mosjon. Selv om hunder tilsynelatende trives med å ha et bedagelig liv så kan den bygge opp frustrasjon som den etterhvert må få utløp for. Og hunden din har lettere for å fordøye inntrykk og utfordringer når den går, for eksempel tur.

 

Diagrammet ved siden av viser en tommelfingerregel som du kan følge for å gi hunden den mengden aktivitet som den behøver.

 

Men hvis du føler at det ikke hjelper så tar du kontakt med oss, så skal vi selvfølgelig hjelpe deg.

Konkret utfordring

Hvis hunden din fungerer fint i hverdagen men har kun én enkelt utfordring som du trenger hjelp med, så kan vi gå igjennom øvelser på kun denne problemstillingen med stort fokus på en løsning tilpasset dette.

Problemhund

Hvis hunden din har en adferd som er uakseptabel, som for eksempel agressive utfall mot mennesker/andre dyr, eller ekstrem nervøsitet, så kan vi hjelpe deg med å finne en løsning på utfordringene.

Vil du at vi skal arrangere kurs i din by?