fbpx
adferdstest hund

Send forespørsel om adferdstest her

10+ Måneder

For å ta en adferdstest hos oss må hunden være minimum 10 måneder gammel.

FORBEREDELSER

Du trenger ikke gjøre noen forberedelser til adferdstesten. Og det er ikke noe spesielt du som eier skal gjøre under testen.

HVEM KAN DELTA?

Under en adferdstest er hele familien velkommen. Det er også viktig at du er sikker på at hunden din ikke er syk da dette vil påvirke hundens adferd. Er du usikker anbefaler vi at du tar en sjekk hos dyrlegen.

ETTER TESTEN

Etter at testen er gjort går vi igjennom testresultatene sammen og kan tilby deg treningsopplegg samt anbefalte retningslinjer for hunden din.ADFERDSTEST

Er du usikker på reaksjonsmønsteret til hunden din kan vi foreta en adferdstest for å kartlegge hvilke utfordringer den eventuelt har. Det er ofte lett å misforstå sin egen hund og feiltolke de signalene den gir slik at man kanskje trener den på feil måte.

 

Dersom du vet konkret hva utfordringen går ut på, så behøver du ikke en adferdstest for å få hjelp av oss.

 

Under denne testen går vi igjennom en rekke punkter som måler reaksjonsmønsteret til hunden i gitte situasjoner. Vi går igjennom testen punkt for punkt med deg, og underveis diskuterer vi hvordan du har opplevd utfordringene med din hund.

 

Når adferdstesten er utført setter vi, sammen med deg, opp et tilbud på øvelser og teknikker som kan hjelpe hunden din til å takle utfordringene den har.

 

Hos Norsk Hundehvisker har vi ingen øvre aldersgrense på hund for å utføre adferdstest.

  • Adferdstest

    Testen tar ca 1 time og kan gjennomføres hos oss. Hvis du vil at vi skal komme hjem til deg tilkommer et ekstra reisetillegg.

    1.900,-Send forespørsel om adferdstest her

OBS

Norsk Hundehviskers adferdstest er ikke en mentaltest hvor man ser etter evner og kvaliteter til avl. Meningen med denne testen er å identifisere potensielle utfordringer som hunden kan trenge hjelp med å takle og finne løsninger som er tilrettelagt for problemstillingen(e).HVA KUNDENE VÅRE SIER