hjemmekonsultasjon

Send forespørsel om hjemmekonsultasjon herHjemmekonsultasjon er perfekt for deg som ønsker å trene hunden din i dens hjemmemiljø med fokus på spesifikke utfordringer knyttet til der den bor, eller fordi det er enklere å få besøk av Norsk Hundehvisker rett hjem.

 

Under en hjemmekonsultasjon kommer våre trenere hjem til deg. Det vil alltid komme 2 trenere som eventuelt har med seg andre hunder som figuranter hvis det skulle være nødvendig for treningen.

Våre trenere har med alt av utstyr som behøves under treningen. Må hunden din bruke munnkurv, og har en som den er komfortabel med, kan du ta med denne selv. Hvis du ikke har egen tilgjengelig, så har våre trenere munnkurver for alle raser og størrelser til låns.

Vann og vannskål kan være lurt å lett tilgjengelig under treningen.

 

Under en hjemmekonsultasjon er selvfølgelig familien velkomne til å være med. Vi anbefaler at alle som skal delta i hundens liv er med under treningen og gjør seg kjent med metodene og øvelsene slik at de også kan prøve. Ved praktisk deltakelse bør personene være minimum 12 år.

 

Husk: For de aller minste i familien kan to timer med hundetrening bli veldig kjedelig. Så legg gjerne en plan for alternative aktiviteter til de.Én konsultasjon hos oss er som regel det som skal tilI de aller fleste tilfeller holder det med én konsultasjon hos oss. Vi tilpasser treningsopplegget etter dine behov og viser deg hvordan dette fungerer i praksis, og at hunden din takler oppgaven som for eksempel møte med hund. Så lar vi deg få utføre øvelsene i praksis slik at du får selvtillit rundt oppgavene. Dette er ingen quick-fix løsning, men noe man må jobbe med over tid. Men man ser raskt resultater med vår sonetrening. For våre kunder er dette motivasjonen for gjennomføre treningen og skape en bedre hverdag for seg selv og hunden sin.

Etter endt konsultasjon får du huskeliste og en arbeidsplan som vil gjøre det lettere å følge opplegget videre på egen hånd.

 

På våre kurs og eventer får man grunnpakker for forskjellige utfordringer. Våre kurs, hjemmekonsultasjoner og privatkonsultasjoner varer i 2 timer.

 

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, og da kan man sjekke vår statistikk her. • Hjemmekonsultasjon

  En hjemmekonsultasjon gjøres hjemme hos deg og tar ca 2 timer. Som regel er én konsultasjon nok.

  13.000,-  Telefonnummer og e-post adresse vil kun bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med denne henvendelsen.

  Andre treningsformater

  Kurs og events

  Tren sammen med 9 andre deltakere og 3 trenere, med individuell oppfølging underveis. Våre kurs/events holder vi rundtomkring i landet. hvis du ønsker et event i nærheten av deg, så kan du fylle ut skjemaet nederst på forsiden og nominere din nærmeste by for vårt neste event.

   

  For mer informasjon, se vår kurs og eventside.

  Privatkonsultasjoner

  Privatkonsultasjoner avholdes hos oss, og her får man innholdet i en vanlig hjemmekonsultasjon med én dedikert trener. Vi gjør oppmerksom på at det kan være flere kunder samtidig.

   

  For mer informasjon, se vår privatkonsultasjonsside.

  La oss gjøre litt av jobben

  Dette er for deg som føler at tiden ikke strekker til for å gi hunden den treningen den behøver. Da har vi en treningspakke som innebærer én hjemmekonsultasjon og deretter vil vi sette opp et treningsopplegg med antall treningstimer som trengs.

  Da vil en hundehvisker kommer hjem og hente hunden din for å trene den hos oss.

   

  For mer informasjon, se vår VIP-hund side.

  HVA KUNDENE VÅRE SIER