9+ Måneder

For å delta på kurs hos oss må hunden være minimum 9 måneder gammel, ha fått alle vaksiner den behøver, og være frisk.

Hva må du ha med?

Til våre kurs må du ta med drikkeskål og vann til hunden din samt hundeposer.

Hvem kan delta?

Hele familien velkommen, og vi anbefaler at alle får prøve teknikkene underveis.

Treningsguide

Etter endt konsultasjon/kurs får man med seg et pakkerforløp med informasjon om teknikkene og øvelsene fra treningen.

Hverdagslydighet

25. mars 2023

Klypenhallen, Klypen Agility

Hobølveien 349, 1592 Våler i Østfold, Våler kommune, Norge
11:3013:30
14:0016:00

Oppfølgingskurs - for deg som har vært hos oss før

18. mars 2023

Happy Hounds Hundesenter

Kirkebyveien 27, 1350 Lommedalen, Norge
11:3013:30
14:0016:00

Kurs

– Hvor du faktisk ser resultater

Kurs er for deg som liker å trene og dele erfaringer med andre hundeeiere som opplever de samme problemstillingene. På kurset er det alltid 3 trenere som hjelper alle deltakerne individuelt igjennom øvelsene og teknikkene for å hanskes med de vanligste hverdagsutfordringene. Og har du noen spesifikke punkter som du behøver hjelp med gir trenerne også enkle tips og råd til dette.

Tidspunkt og sted for kurset finner du i oversikten, og skulle det være noe du lurer på finner du svar på det meste på FAQ-siden vår.

Våre trenere stiller med alt av utstyr som behøves under kurset, men vi oppfordrer alle deltakere til å ta med vann og vannskål.

Under kurset er selvfølgelig familien velkommen til å være med. Vi anbefaler at alle som skal delta i hundens liv er med under treningen og gjør seg kjent med metodene og øvelsene slik at de også kan prøve. Ved praktisk deltakelse bør personene være minimum 12 år.

Husk: For de minste kan 2 timer med hundetrening bli kjedelig, så sørg gjerne for alternative aktiviteter for de som trenger det.

 

Skulle hunden din ha utfordringer med aggressiv adferd og behøver munnkurv anbefaler vi at du booker tid for privatkonsultasjon istedenfor. Da har våre trenere fullt fokus på deg og hunden din, og du slipper at det oppstår problemer på grunn av andre hunder og uromomenter. Mer informasjon og tider finner du her.

Trygghet i vår garanti

Et av våre grunnprinsipper er at du som kunde skal få den hjelpen du trenger med et treningsopplegg tilpasset din hund basert på evaluering gjort av våre trenere.

Vi garanterer at våre trenere kan vise deg hvordan du skal få orden på utfordringene.

Les mer på garantisiden.

Vi er spesialister

Våre hundehviskere har spesialisert seg på å løse problemer det er vanskelig å få hjelp til andre steder, og har fokus på enkeltindivider og utfordringene de skulle ha. 

Vår lange erfaring i dette feltet gjør oss sikre på at vi kan hjelpe alle hunder med små eller store problemer.

Hundetrenerne som holder det de lover

Uansett rase og alder


Vi i Norsk Hundehvisker kan love deg at med våre teknikker og metoder vil du få en rolig hund.

Med ti års erfaring og utallige hunder trent, har vi ikke møtt én hund vi ikke har kunnet hjelpe.

De fleste utfordringer løses på 2 timer. Vi trener på hundens premisser, så de som behøver litt ekstra hjelp vil alltid få det.

Det å kunne hjelpe hunder til en bedre hverdag er noe vi virkelig brenner for, og det håper vi vil inspirere våre kunder.

Sonetrening

Sonetrening det viktigste for hunden når det kommer til å skape ro og trygghet. Da får man også en hund som går pent i bånd.

Hundens nullsone

Nullsonen er for å gi hunden en friområde når den er hjemme. Dette er ikke sengestraff, altså “fy, bli liggende”. Her er det den motoriske handlingen som hjelper hunden.

Møte andre hunder

Her lærer man hunden hvordan den skal møte andre hunder som en flokk. Det vil gi hunden din en ro i situasjoner hvor man møter andre.

Grensesetting

Grensesetting bruker man til å lære hunden hva den ikke får lov til å ta, på en naturlig måte lik den hundene gjør seg imellom.

Hva får du hos oss?

Primærgrunnlag

Hverdagslydighet setter det primære grunnlaget som må til for å ha kontroll på hunden sin. Det vil gjøre at hunden knytter seg til deg som leder og det blir da lettere å kalle den inn også. Dette er ingen quick-fix løsning, men noe man må øve på hjemme, og ved å være konsekvent med treningen vil man oppnå resultatene man er ute etter.

Det er lettere å motivere seg til trening når man ser at hunden takler å løse oppgavene på kurset.

Område

Ullensaker

Stall og Kennel Torefjell

Egnervegen 144, 2040 Kløfta

Område

Bærum

Happy Hounds Hundesenter

Kirkebyvegen 27, 1350 Lommedalen

Område

Østfold

Klypenhallen

Klypen Hobølveien 349 1592, Våler kommune

Område

Nytt sted kommer snart 🙂

 

 

Én konsultasjon er som regel nok

I de aller fleste tilfeller holder det med én konsultasjon hos oss. Vi tilpasser treningsopplegget etter dine behov og viser deg hvordan dette fungerer i praksis, og at hunden din takler oppgavene som for eksempel møte med hund.
Så lar vi deg få utføre øvelsene i praksis, slik at du får selvtillitt rundt oppgavene.  Dette er ingen quick-fix løsning, men noe man må jobbe med over tid. Men man ser raskt resultater med vår sonetrening.  For våre kunder er dette motivasjonen for å gjennomføre treningen og skape en bedre hverdag for seg selv og hunden sin.

Etter endt konsultasjon får du huskeliste og en arbeidsplan som vil gjøre det lettere å følge opplegget videre på egen hånd.

På våre kurs og eventer får man grunnpakker for forskjellige utfordringer.

Våre kurs, hjemmekonsultasjoner og privatkonsultasjoner varer i 2 timer.

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, og da kan man sjekke vår statistikk her:

Hundetrening

Etter kurset får du en folder med alle øvelsene, slik at du kan trene videre hjemme.

Et av våre grunnprinsipper er at du som kunde skal få den hjelpen du trenger med et treningsopplegg tilpasset din hund basert på evaluering gjort av våre trenere.  Vi garanterer at en av våre trenere kan vise deg hvordan du kan få bukt med problemstillingen du står ovenfor.

Og med praktisk trening og veiledning viser de deg hvordan du kan benytte øvelsene  for å trene videre med din hund.

Hvis det viser seg at våre trenere ikke klarer å vise deg en løsning på utfordringen, slipper du å betale for timen og reisetillegget, uansett hvor i landet du bor. Det garanterer vi.

Hvis våre trenere er mer enn 10 minutter forsinket til timen, vil du bli oppring og få en estimert ankomsttid.

Alle våre trenere er uniformert og har ID-kort.

Support

Hvis det er noe du er usikker på med treningsmetodene etter endt kurs eller time, kan du kontakte oss. Dette kan du gjøre i hele hundens levetid, uten ekstra kostnad.

Noen som kjenner hunden din

Når du kontakter oss, kan du oppgi datoen for kurset eller konsultasjonen.  Da vil du få hjelp av de samme trenerne som opprinnelig hjalp deg og som kjenner hunden din.

Visste du at…

Mange av hverdagsutfordringene kan løses med mosjon.  Selv om hunden tilsynelatende trives med å ha et bedagelig liv, så kan den bygge opp frustrasjon som den etter hvert må få utløp for.  Og hunden din har lettere for å fordøye inntrykk og utfordringer når den går, foreksempel på tur.

Diagrammet ved siden av viser en tommelfingerregel som du kan følge for å gi hunden den mengden aktivitet den behøver.

 

Vær tidlig ute og book plass på kurs i dag

Det er mange som er interessert i hjelp fra oss, så for at du skal få sikret deg plass, er det lurt å bestille i god tid.