Unghund

Send forespørsel om unghundtrening her

9 Måneder

For å trene unghund hos oss må hunden være 9 måneder gammel, ha fått alle vaksiner den behøver, og være frisk.

HVA MÅ DU HA MED

Til våre kurs og konsultasjoner bør man ha med vann og drikkeskål, biteleke, og godbiter.

HVEM KAN DELTA?

Hele familien velkommen, og vi anbefaler at alle får prøve teknikkene underveis.

TRENINGSGUIDE

Etter endt konsultasjon/kurs får man med seg et pakkerforløp med informasjon om teknikkene og øvelsene fra treningen.EN RIKTIG RETNING

Etter valpetiden har personligheten og trangen til egne meninger begynt å komme frem. Det er på tide å sette noen krav til hunden din om hvordan den skal oppføre seg i hverdagen, og få slutt på hopping, nafsing og andre uvaner.

Treningen danner grunnlaget for å få en rolig hund når den vokser til, og vil gjøre det lettere å trene videre i voksen alder.

Norsk Hundehvisker har fokus på videre trening i riktig retning i trygge omgivelser med grunnlag i praktisk opplæring der hvor hunden bor.
På bare ett kurs lærer du konkrete teknikker og metoder som du kan fortsette å øve på hjemme uten å måtte sette av tid i flere uker for å repetere øvelser i grupper.

 • Hverdagslydighetskurs

  Vårt Hverdagslydighetskurs fokuserer på konkrete øvelser for møter med andre hunder, båndtrening, håndtering av bjeffing og andre vanlige utfordringer. På kurset er vi totalt 10 hunder fordelt på flere trenere. Vi lærer deg teknikkene for å få hunden til å gå pent i bånd, takle møter med andre hunder, være rolig alene hjemme og kontrollere bjeffing. For å delta på dette kurset må hunden din være min. 9 måneder. Kursets varighet er 2 timer. Etter kurset får du et pakkeforløp med alle øvelsene for hjemmepraksis, og står man fast, er det mulig å kontakte oss i etterkant.

  2.600,-
 • Spesial kurs

  Våre spesialkurs er for hunder med spesifikke adferdsproblemer som utagering, biting og nervøs oppførsel. På kurset deltar totalt 4 hunder med tilsvarende utfordring og du vil få individuell hjelp fra våre erfarne hundetrenere som lærer deg teknikkene . For å delta på dette kurset må hunden din være min. 9måneder. Kurset varighet er opptil 3 timer. Etter kurset får du et pakkeforløp med alle øvelsene for hjemmepraksis, og står man fast, er det mulig å kontakte oss i etter

  3.900,-
 • Hjemmekonsultasjon

  Vår hjemmekonsultasjon gir personlig veiledning i ditt eget hjem. Vi evaluerer din hunds atferd, gir skreddersydde råd og viser deg teknikkene og etter konsultasjonen får du et pakkeforløp med øvelsene så du kan øve og repetere. Du kan kontakte oss så lenge din hund lever for ytterligere støtte.

  13.000,-