hundetrening resultaterNorsk Hundehvisker har siden starten hatt fokus på å få hundeeiere til å forstå hvorfor hundene reagerer som de gjør i gitte situasjoner, og hvordan de med enkle grep kan få hunden til å forstå hva vi som eiere prøver å kommunisere.

For oss er det viktig å løse de konkrete utfordringene eierne har, og gi de råd og tips som kan gjøre hverdagen enklere.

 

Grunnen til vår popularitet er at våre metoder er konkrete. Vi viser på én hjemmekonsultasjon hvordan utfordringen kan løses, og at kundenes hunder er kapable til å takle problemet så lenge de har en trygg og god leder.

 

I årene vi har holdt på har vi vært så heldige å få bli invitert rundtom i landet hvor vi har fått møte mange hyggelige eiere og deres hunder. Vi har til dags dato ikke møtt én hund vi ikke har kunnet hjelpe, og det er noe vi ønsker å fortsette med.

NHH SkjoldFINN TID FOR PRIVATKONSULTASJONHva er hundehvisking

Et naturlig hundehold, også kalt hundehvisking, handler om en rekke teknikker som består av kroppsspråk og enkle verbale kommandoer som er basert på observasjoner av oppførsel hunder seg imellom, uten påvirkning av mennesker.

La hunden være hund

La hunden være hund er en av våre grunnfilosofier.  Hunden skal få beholde sitt naturlige språk å lene seg på i hverdagen. Når hunden ikke takler situasjoner på egen hånd skal den inn i sonebildet for å få trygghet.

Én konsultasjon er nok

I de aller fleste tilfeller holder det med én konsultasjon hos oss. Her får man spesialtilpassede treningsmetoder til deres utfordringer, og en praktisk gjennomgang av alle øvelsene så man følger seg trygg i oppgaven.

Det lille ekstra

Er du en kunde av oss (enten privat- eller hjemmekonsultasjon) kan du nårsomhelst spørre oss om råd eller tips til treningen så lenge hunden lever. Husk å merke henvendelsen med dato for konsultasjonen.Spesialister

Våre hundehviskere har spesialisert seg på å løse problemer det er vanskelig å få hjelp til andre steder og har fokus på enkeltindivider og utfordringene de skulle ha. Vår lange erfaring i dette feltet gjør oss sikre på at vi kan hjelpe alle hunder med små eller store problemer.

Garanti

Hos Norsk Hundehvisker garanterer vi at våre trenere kan vise løsningen på problemet med din hund. Hvis det viser seg at våre trenere ikke klarer å vise deg løsningen på utfordringen slipper du å betale. Les mer om dette på vår garantiside.

Kundetilbakemeldinger

Vi mottar ofte hyggelige tilbakemeldinger fra våre kunder som har fått hjelp med utfordringene, og det setter vi stor pris på. Noen av tilbakemeldingene vi har fått kan du lese på vår artikkelside, eller lengre ned på denne siden.

Din hund, ditt ansvar

Våre metoder er ikke en quick-fix løsning selv om resultatene kommer raskt. Det er opp til deg som eier å sørge for at hunden din får den mengden med erfaringer den trenger for å få hverdagen sin til å gå opp. Det er da viktig at man følger retningslinjene som er foreslått av Norsk Hundehvisker etter treningen.

Lurer du på våre resultater?Ønsker du mer informasjon om oss?HVA KUNDENE VÅRE SIERØnsker du hjelp med din hund?