Ta kontakt med oss

Det er mange som er interessert i hjelp fra oss, så for at du skal få sikret deg plass, er det lurt å bestille i god tid. Send oss en mail til hjelp@hundehvisker.no eller ring oss på telefon: 417 32 812

Privatkonsultasjon – med fokus på deg og din hund

 

Privatkonsultasjon er for deg som ønsker at trenerne skal ha fullt fokus på deg og din hund. Vi tar for oss de spesifikke problemstillingene som hunden din står ovenfor og lærer deg konkrete teknikker og metoder som kan benyttes hjemme.

 

Tidspunkt og sted for privatkonsultasjonen velger du fra oversikten, og er det noe du lurer på finner du svar på de mest stilte spørsmålene på vår FAQ-side.

 

Under en privatkonsultasjon møter du våre trenere hos oss på angitt sted. Det vil være to trenere til stede, som ved behov har med seg andre hunder som figuranter hvis det skulle være nødvendig for treningen.

 

Våre trenere stiller med alt av utstyr som behøves. Må hunden din bruke munnkurv, og har en som den er komfortabel med, kan du ta med denne selv. Hvis du ikke har egen tilgjengelig, så har våre trenere munnkurver for alle raser og størrelser til låns. Vann og vannskål kan være lurt å ta med.

 

Under en privatkonsultasjon er selvfølgelig familien velkommen til å være med. Vi anbefaler at alle som skal delta i hundens liv er med under treningen og gjør seg kjent med metodene og øvelsene slik at de også kan prøve. Ved praktisk deltakelse bør personene være minimum 12 år.

 

Husk: For de aller minste i familien kan to timer med hundetrening bli veldig kjedelig. Så legg gjerne en plan for alternative aktiviteter til de.

Trygghet i vår garanti

 

Et av våre grunnprinsipper er at du som kunde skal få den hjelpen du trenger med et treningsopplegg tilpasset din hund basert på evaluering gjort av våre trenere.

Vi garanterer at våre trenere kan vise deg hvordan du skal få orden på utfordringene. Les mer på garantisiden.

Vi er spesialister

 

Våre hundehviskere har spesialisert seg på å løse problemer det er vanskelig å få hjelp med andre steder, og har fokus på enkeltindivider og utfordringene de skulle ha. 

Vår lange erfaring i dette feltet gjør oss sikre på at vi kan hjelpe alle hunder med små eller store problemer.

Hundetrenerne som holder det de lover

– uansett rase og alder


Vi i Norsk Hundehvisker kan love deg at med våre teknikker og metoder vil du få en rolig hund.

Med ti års erfaring og utallige hunder trent, har vi ikke møtt én hund vi ikke har kunnet hjelpe.

De fleste utfordringer løses på to timer. Vi trener på hundens premisser, så de som behøver litt ekstra hjelp, vil alltid få det.

Det å kunne hjelpe hunder til en bedre hverdag er noe vi virkelig brenner for, og det håper vi vil inspirere våre kunder.

Én konsultasjon er som regel nok

 

I de aller fleste tilfeller holder det med én konsultasjon hos oss. Vi tilpasser treningsopplegget etter dine behov og viser deg hvordan dette fungerer i praksis, og at hunden din takler oppgavene som for eksempel møte med hund.

 

Så lar vi deg få utføre øvelsene i praksis, slik at du får selvtillitt rundt oppgavene. Dette er ingen quick-fix løsning, men noe du må jobbe med over tid. Men du ser raskt resultater med vår sonetrening. For våre kunder er dette motivasjonen for å gjennomføre treningen og skape en bedre hverdag for seg selv og hunden sin.

 

Etter endt konsultasjon får du huskeliste og en arbeidsplan som vil gjøre det lettere å følge opplegget videre på egen hånd.

 

På våre kurs og eventer får du grunnpakker for forskjellige utfordringer.

Våre kurs, hjemmekonsultasjoner og privatkonsultasjoner varer i 2 timer.

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, og da kan du sjekke vår statistikk her:

LST 9263 Scaled Pur3a2vf0o7ofeoaisucatd442205a5akc6gfs53m0
Etter kurset får du en brosjyre med alle øvelsene, slik at du kan trene videre hjemme.

Et av våre grunnprinsipper er at du som kunde skal få den hjelpen du trenger med et treningsopplegg tilpasset din hund basert på evaluering gjort av våre trenere. Vi garanterer at en av våre trenere kan vise deg hvordan du kan få bukt med problemstillingen du står ovenfor. Med praktisk trening og veiledning viser vi deg hvordan du kan benytte øvelsene for å trene videre hjemme med din hund.

 

Hvis det viser seg at våre trenere ikke klarer å vise deg en løsning på utfordringen, slipper du å betale for timen og reisetillegget, uansett hvor i landet du bor. Det garanterer vi.

 

Hvis våre trenere er mer enn 10 minutter forsinket til timen, vil du bli oppringt og få en estimert ankomsttid.

Support

Hvis det er noe du er usikker på med treningsmetodene etter endt kurs eller time, kan du kontakte oss. Dette kan du gjøre i hele hundens levetid, uten ekstra kostnad.

Noen som kjenner hunden din

Når du kontakter oss, kan du oppgi datoen for kurset eller konsultasjonen. Da vil du få hjelp av de samme trenerne som opprinnelig hjalp deg og som kjenner hunden din.

 

Visste du at…

 

Mange av hverdagsutfordringene kan løses med mosjon. Selv om hunden tilsynelatende trives med å ha et bedagelig liv, så kan den bygge opp frustrasjon som den etter hvert må få utløp for. Og hunden din har lettere for å fordøye inntrykk og utfordringer når den går, foreksempel på tur.

 

Diagrammet ved siden av viser en tommelfingerregel som du kan følge for å gi hunden den mengden aktivitet den behøver.