Våre kurs og events

Vi holder kurs i Oslo, og ved behov arrangerer vi events over hele landet. Her trener man 10 hunder på hver gruppe med 3 trenere.

Man går igjennom grunnleggende øvelser hvor hundene lærer å gå pent i bånd, møte andre hunder, samt andre øvelser man har bruk for i hverdagen.

 

Er det events eller kurs tilgjengelig nå, vil du finne informasjon om dette øverst på siden. Hvis ingen kurs eller events er tilgjengelig for øyeblikket, kan du bestille hjemmekonsultasjon slik at du får den hjelpen du trenger.

 

Ønsker du at Norsk Hundehvisker skal arrangere event i din nærmeste by, så kan du nominere din by i skjemaet nederst på forsiden.

Én konsultasjon hos oss er som regel det som skal til

I de aller fleste tilfeller holder det med én konsultasjon hos oss. Vi tilpasser treningsopplegget etter dine behov og viser deg hvordan dette fungerer i praksis, og at hunden din takler oppgaven som for eksempel møte med hund. Så lar vi deg få utføre øvelsene i praksis slik at du får selvtillit rundt oppgavene. Dette er ingen quick-fix løsning, men noe man må jobbe med over tid. Men man ser raskt resultater med vår sonetrening. For våre kunder er dette motivasjonen for gjennomføre treningen og skape en bedre hverdag for seg selv og hunden sin.

Etter endt konsultasjon får du huskeliste og en arbeidsplan som vil gjøre det lettere å følge opplegget videre på egen hånd.

 

På våre kurs og eventer får man grunnpakker for forskjellige utfordringer. Våre kurs, hjemmekonsultasjoner og privatkonsultasjoner varer i 2 timer.

 

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, og da kan man sjekke vår statistikk her.

 • Kurs

  Våre kurs holdes i Oslo og varer i ca 2 timer. Besøk siden om hverdagslydighet for en oversikt over hva du lærer på kurset.

  2500,-
 • Event

  Våre eventer arrangerer vi forskjellige steder i landet. Eventene blir lagt ut på siden når de holdes, og billetter kjøpes via eventsiden.

  3500,-
 • Hjemmekonsultasjon

  En hjemmekonsultasjon gjøres hjemme hos deg og tar ca 2 timer. Som regel er én konsultasjon nok.

  6500,-
Andre treningsformater
Hjemmekonsultasjon

På en hjemmekonsultasjon kommer Norsk Hundehvisker hjem til deg og trener hunden din i dens hjemmemiljø med fokus på spesifikke utfordringer knyttet til der den bor.

 

For mer informasjon, se vår hjemmekonsultasjonsside.

Privatkonsultasjoner

Privatkonsultasjoner avholdes hos oss, og her får man innholdet i en vanlig hjemmekonsultasjon med én dedikert trener. Vi gjør oppmerksom på at det kan være flere kunder samtidig.

 

For mer informasjon, se vår privatkonsultasjonsside.

La oss gjøre litt av jobben

Dette er for deg som føler at tiden ikke strekker til for å gi hunden den treningen den behøver. Da har vi en treningspakke som innebærer én hjemmekonsultasjon og deretter vil vi sette opp et treningsopplegg med antall treningstimer som trengs.

Da vil en hundehvisker kommer hjem og hente hunden din for å trene den hos oss.

 

For mer informasjon, se vår VIP-hund side.

HVA KUNDENE VÅRE SIER

Ønsker du hjelp med din hund?