hund privatkonsultasjon

Privatkonsultasjon er for deg som ønsker at trenerene skal ha fullt fokus på deg og din hund. Vi hjelper deg med deg spesifikke problemstillingene hunden din står overfor og gir deg konkrete oppgaver som løser utfordringene, samt øvelser som du kan benytte hjemme.

 

Under en privatkonsultasjon møter du våre trenere hos oss på angitt sted. Det vil være 2 trenere tilstede som ved behov har med seg andre hunder som figuranter hvis det skulle være nødvendig for treningen.

 

Våre trenere stiller med alt av utstyr som behøves under. Må hunden din bruke munnkurv, og har en som den er komfortabel med, kan du ta med denne selv. Hvis du ikke har egen tilgjengelig så har våre trenere munnkurver for alle raser og størrelser til låns.

 

Vann og vannskål kan være lurt å ta med.

 

Under en privatkonsultasjon er selvfølgelig familien velkommen til å være med. Vi anbefaler at alle som skal delta i hundens liv er med under treningen og gjør seg kjent med metodene og øvelsene slik at de også kan prøve. Ved praktisk deltakelse bør personene være minimum 12 år.

 

Husk: For de aller minste i familien kan to timer med hundetrening bli veldig kjedelig. Så legg gjerne en plan for alternative aktiviteter til de.

FINN TID FOR PRIVATKONSULTASJON

Her trener vi hunder: Lommedalen/Bærum og Kløfta

Stall og Kennel Torefjell: Egnervegen 144, 2040 Kløfta

Lommedalen/Bærum: Happy Hounds Hundesenter, Kirkebyveien 27, 1350 Lommedalen

Én konsultasjon hos oss er som regel det som skal til

I de aller fleste tilfeller holder det med én konsultasjon hos oss. Vi tilpasser treningsopplegget etter dine behov og viser deg hvordan dette fungerer i praksis, og at hunden din takler oppgaven som for eksempel møte med hund. Så lar vi deg få utføre øvelsene i praksis slik at du får selvtillit rundt oppgavene. Dette er ingen quick-fix løsning, men noe man må jobbe med over tid. Men man ser raskt resultater med vår sonetrening. For våre kunder er dette motivasjonen for gjennomføre treningen og skape en bedre hverdag for seg selv og hunden sin.

Etter endt konsultasjon får du huskeliste og en arbeidsplan som vil gjøre det lettere å følge opplegget videre på egen hånd.

 

På våre kurs og eventer får man grunnpakker for forskjellige utfordringer. Våre kurs, hjemmekonsultasjoner og privatkonsultasjoner varer i 2 timer.

 

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, og da kan man sjekke vår statistikk her.

  • Privatkonsultasjon

    En privatkonsultasjon gjøres hos oss og tar ca 2 timer. Som regel er én konsultasjon nok.

    3.500,-

Andre treningsformater

Kurs og events

Tren sammen med 9 andre deltakere og 3 trenere, med individuell oppfølging underveis. Våre kurs/events holder vi rundtomkring i landet. hvis du ønsker et event i nærheten av deg, så kan du fylle ut skjemaet nederst på forsiden og nominere din nærmeste by for vårt neste event.

 

For mer informasjon, se vår kurs og eventside.

Hjemmekonsultasjoner

På en hjemmekonsultasjon kommer Norsk Hundehvisker hjem til deg og trener hunden din i dens hjemmemiljø med fokus på spesifikke utfordringer knyttet til der den bor.

 

For mer informasjon, se vår hjemmekonsultasjonsside.

La oss gjøre litt av jobben

Dette er for deg som føler at tiden ikke strekker til for å gi hunden den treningen den behøver. Da har vi en treningspakke som innebærer én hjemmekonsultasjon og deretter vil vi sette opp et treningsopplegg med antall treningstimer som trengs.

Da vil en hundehvisker kommer hjem og hente hunden din for å trene den hos oss.

 

For mer informasjon, se vår VIP-hund side.

HVA KUNDENE VÅRE SIER