Nye kurs i hverdagslydighet

20. mars 2022.Nye tider for privatkonsultasjoner!

26. og 27. mars

Book direkte!Garanti

på våre resultater

Hjemmekonsultasjon

På en hjemmekonsultasjon kommer Norsk Hundehvisker hjem til deg og trener hunden din i dens hjemmemiljø med fokus på spesifikke utfordringer knyttet til der den bor.

Kurs og events

Tren sammen med 9 andre deltakere og 3 trenere, med individuell oppfølging underveis. Våre kurs/events holder vi rundtomkring i landet.

Privatkonsultasjoner

Privatkonsultasjoner avholdes hos oss, med innholdet fra vanlig hjemmekonsultasjon med dedikert trener. Vi gjør oppmerksom på at det kan være flere kunder samtidig.

La oss gjøre litt av jobben

Norsk Hundehvisker kan trene hunden din for deg. Etter en konsultasjon legger vi en plan med tilpasset treningsopplegg samt henting og levering.Lurer du på våre resultater?Ønsker du mer informasjon om oss?Én konsultasjon hos oss er som regel det som skal tilI de aller fleste tilfeller holder det med én konsultasjon hos oss. Vi tilpasser treningsopplegget etter dine behov og viser deg hvordan dette fungerer i praksis, og at hunden din takler oppgaven som for eksempel møte med hund. Så lar vi deg få utføre øvelsene i praksis slik at du får selvtillit rundt oppgavene. Dette er ingen quick-fix løsning, men noe man må jobbe med over tid. Men man ser raskt resultater med vår sonetrening. For våre kunder er dette motivasjonen for gjennomføre treningen og skape en bedre hverdag for seg selv og hunden sin.

Etter endt konsultasjon får du huskeliste og en arbeidsplan som vil gjøre det lettere å følge opplegget videre på egen hånd.

 

På våre kurs og eventer får man grunnpakker for forskjellige utfordringer. Våre kurs og hjemmekonsultasjoner varer i 2 timer.

 

Dette høres kanskje for godt ut til å være sant, og da kan man sjekke vår statistikk her.Generelt prisnivå

Dette er en oversikt over prisbildet på våre tjenester. For mer informasjon kan du se på tjenestesidene eller sende oss en forespørsel. • Event

  Våre eventer arrangerer vi forskjellige steder i landet. Eventene blir lagt ut på siden når de holdes, og billetter kjøpes via eventsiden.

  2.500,-
 • Kurs

  Våre kurs varer i ca 2 timer og passer for alle. Mer informasjon og booking finner du på hundehvisker.no/timebestilling

  2.500,-
 • Hjemmekonsultasjon

  En hjemmekonsultasjon gjøres hjemme hos deg og tar ca 2 timer. Som regel er én konsultasjon nok.

  6.000,-
 • Privatkonsultasjon

  En privatkonsultasjon gjøres hos oss og tar ca 2 timer. Som regel er én konsultasjon nok.

  3.500,-
 • Adferdstest

  Testen tar ca 1 time og kan gjennomføres hos oss. Hvis du vil at vi skal komme hjem til deg tilkommer et ekstra reisetillegg.

  1.500,-

HVA KUNDENE VÅRE SIERØnsker du hjelp med din hund?Hos Norsk Hundehvisker hjelper vi alle raser, i alle aldre. Og du kan være trygg på at hos oss er ingen problemer er for store.

Vi har satt opp egne kurs i hverdagslydighet. Og for deg som ønsker fullt fokus fra våre trenere på deg og din hund tilbyr vi privatkonsultasjoner.