hund artiklerVÅRE KUNDER

Norsk Hundehvisker har hjulpet mange eiere og hundene deres med å få en ny hverdag, og i løpet av årene har det vært de som har gjort et spesielt inntrykk på oss.

Vi har samlet noen av disse i artiklene på denne siden. Historier som viser at det finnes en løsning selv om alt kan virke håpløst, og som gir både hund og eier en ny, og trygg, hverdag.

 

I disse artiklene får du møte eiere som gjentatte ganger har forsøkt å finne en løsning på utfordringene, men som til slutt tvilte på at de, og de andre i familien, skulle få tilbake gleden ved å ha hund. Helt til Norsk Hundehvisker kunne vise de at alle kan få hjelp, uansett problem, rase og alder.

Her er historier om noen av våre kunder som tidligere hadde store utfordringer, men som etter et besøk av Norsk Hundehvisker har fått en helt ny hverdag.Alwin – Fra killer til hønsevenn

Byhunden Alwins jaktinstinkter ble vekket da familien flyttet på gård, og hønene stod ikke til å redde. Men etter ett besøk fra Norsk Hundehvisker er Alwin nå hønenes beste venn!

Ella – Slutt på bjeffingen

Å få hunder til å slutte med bjeffing på biler, mennesker og andre hunder er én ting. Men hva gjør du hvis hunden din utagerer mot kajakker og andre båter?

Tips for å få en avslappet, rolig og lykkelig hund

Vandrer hunden din mye rundt hjemme? Har den vanskeligheter med å legge seg ned og slappe av? Sliter du kanskje med at den bjeffer mye, biter og tygger i ting?

Fornøyd kunde

Inne i huset var Bob en engel, men når han gikk på tur klikket han på alt og alle.Marley – En nabovennlig hund

Martin Clemetsen slet med sin utagerende staffordshire bullterrier, som ikke kunne være alene hjemme uten å få naboklager. Et besøk fra Norsk Hundehvisker endret alt.

Tyson – En trygg leder

Therese Victoria Wold slet med vinne respekten til kjærestens utagerende staffordshire bullterrier, Tyson. Nå har de tre staffer, en mops, en katt, tre ender, en høne og en baby – og lever i skjønn harmoni.Ønsker du hjelp med din hund?HVA KUNDENE VÅRE SIERBilder fra Norsk Hundehvisker på jobbI vår hverdag møter vi mange flotte hunder, og ikke minst hyggelige mennesker, på forskjellige steder i inn og utland. Og det er det som gjør det gøy å reise rundt, og ikke minst at vi får hjelpe hunder til en bedre hverdag.

I tillegg får vi oppleve landet vårt og se kontrastene i landskapet fra sør til nord, og den gleden deler vi med hundene våre som er med oss på jobb.

 

I galleriet under kan du se et utvalg bilder fra vår hverdag som er like variert som hundene vi hjelper.